Back to Top
Lezing Alaska door Rika en Harry Houthuijsens (Belle, Oud-Zuilen)
Dinsdag, 16. April 2024, 14:00 - 16:00

 

 

Lezing

 

Alaksa 4 small  Alaska 3 small

 

Al jaren zijn Rika en Harry vooral geïnteresseerd in natuur- en berggebieden. Deze twee elementen krijgen altijd de eerste prioriteit bij het plannen van hun vakantiebestemmingen. Ze hebben door de meeste West-Europese berggebieden gereisd.

Ze ontdekten Alaska voor het eerst in 2001. Sindsdien is dit land hun passie geworden. Ze waren gefascineerd door de wijdheid van het landschap, de ongerepte wildernis, de extreme weersomstandigheden, de uitgestrektheid van de gletsjers en de diversiteit in het dierenrijk. Elk jaar trekken ze een aantal maanden, zowel in het voor- als najaar, door dit indrukwekkende land. Via hun website willen ze een indruk geven van de grootsheid van dit land en de impact die het op ons heeft

De lezing gaat over de ongerepte natuur van Canada en Alaska. Afwisselend dia's, foto's en films. Ze laten u het spanningsgevoel om oog in oog, bijna binnen handbereik, tussen de beren te staan. Ze hebben daar zelfs een band mee.

 

Rika en Harry Houthuijsens

Alaska 2 small  Alaska 1

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:  alaskawoodhouse.com

   

Programma

  • 13:30 Deuren open
  • 14:00-16:00 Lezing

Aanmelden is niet nodig. 

 

Locatie

Bistro Belle, 

Dorpsstraat 12,

3611 AE Oud-Zuilen

Belle

 

Parkeren is gratis achter Bistro Belle. U krijgt een muntje om de parkeerplaats te verlaten.

Het is toegankelijk voor rollators

 Voor een routekaart en parkeren klik hier 

(Indien U een verzoek voor een password krijgt, sluit de Popup, of ga terug naar deze pagina en klik de link nogmaals. Dat zou U toegang moeten geven)