Back to Top
Regionale Ledenvergadering 2023 Rijnmond
Dinsdag, 21. Februari 2023, 10:00

Deze vergadering is op dinsdag 21 februari in De Drie Lelies, Narvikstraat 1, Puttershoek. U bent vanaf 10.00 uur van harte uitgenodigd. Start van de vergadering 10.30 uur.

Agendapunten: opening door de voorzitter, mededelingen, vaststellen notulen RLV 23-02-2022, activiteiten en evenementen, (financieel) jaarverslag 2022 en begroting 2023, kascommissie en (her)benoeming bestuursleden door stemmen van de stemgerechtigde leden, mededelingen hoofdbestuur, rondvraag.

De tweede zittingstermijn van secretaris Guus Stoelinga zit erop. Iedereen die deze functie ambieert kan zich tot 14 dagen voor de RLV melden bij het secretariaat. Het is een boeiende en veelzijdige functie, waarbij wellicht kwaliteiten naar boven komen die nog niet ontdekt waren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met Guus opnemen of met een ander bestuurslid.

Regiocoördinator Welzijnswerk Henny Doorneveld-Letterman treedt na een jaar dispensatie af. Op dit moment is er één kandidaat. Voor deze functie kunt u zich nog tot 14 dagen voor de RLV melden bij het secretariaat.

In de middag wordt een lezing gegeven door een Expert in digitale nazorg na overlijden. Iedereen krijgt met een digitale nalatenschap te maken. Toch heeft nog geen kwart van de Nederlanders zaken rondom de online erfenis geregeld. Digital Life Legacy wil dat veranderen. Met een presentatie vol waardevolle inzichten, wettelijke kaders en praktische tips, prikkelen zij de Nederlanders om nu alvast over dit belangrijke thema na te denken. Voor meer informatie, klik op de website: www.digitallifelegacy.nl

Als u na de vergadering de lezing bijwoont, wordt er voor een eenvoudige lunch gezorgd. U kunt zich al aanmelden voor de RLV en de lezing via het aanmeldformulier op de Voeks Rijnmond website
Voeks Rijnmond > Aanmelden.

Geef hierin duidelijk aan waar u aan deel wilt nemen. Dat is RLV of RLV plus lunch en lezing. 

Houd voor de agenda van deze vergadering de website van Rijnmond in de gaten.

Tijdschema:

10.00 uur Start inloop in de Drie Lelies, Narvikstraat 1 te Puttershoek

10.30 uur Aanvang vergadering

12.30 uur Sluiting vergadering

12.30 uur Broodjes lunch voor hen die zich voor de lezing hebben opgegeven.

13.30 uur Lezing Digitale nazorg bij overlijden.

Presentatie Sander van der Meer van Digital Life Legacy.

16.00 uur Sluiting middagprogramma

Informatie

Voeks regio Rijnmond is de informatie op OneDrive aan het uitbreiden. U kunt daar de notulen van de Regionale Ledenvergaderingen en de bestuursvergaderingen vinden. Kijk op de website van Voeks.nl > Regio’s > Rijnmond, dan aan de linkerkant in het menu onder Home ‘Regio documenten (inloggen)’. Na het inloggen met uw MijnVoeks account, kiest u nogmaals ‘Regio Documenten’.
Heeft u een goed voorstel wat er nog bij zou kunnen, laat het weten via een e-mail aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info klik hier