We gaan er weer op uit, het is 29 mei 2024, vertrek Polderpoort 10:00 uur.

Zoals ik al vorige week schreef, een verrekijker geen overbodige luxe, ook nu weer.We gaan nu via Oude Leede naar Pijnacker/Nootdorp. Daarna richting Delft naar Abtswoude met veel natuur en vergezichten.

Vanaf de Polderpoort fietsen we langs Vlaardingen, Schiedam richting de Schie naar de Kandelaarbrug. Vervolgens over en onder Rijksweg 13. Even in de herrie van de rijksweg. Hier gaan we even van de route af en komen uit bij de Ackerdijkse Plassen en de uitzichttoren, de Tureluur. Verderop is de molen de Valk van Oude Leede. Vandaar gaan we langs Pijnacker naar de Dobbeplas.

We fietsen door het Delftse Hout en Delfgauw naar Delft en het Abtswoudse Bos door de polder naar Vlaardingen. We komen uit bij Vlietzicht en fietsen dan langs de Vaart naar ons eindpunt bij de Polderpoort.

 

We starten bij de Polderpoort in Vlaardingen rond 10:00 uur. Er is uitgebreide parkeerruimte aanwezig voor deelnemers die verder van Vlaardingen wonen en met een fietsenrek op hun auto komen. Wij communiceren vooraf over het weer met een WhatsAppgroep, het moet natuurlijk niet stormen of regenen. Neem zelf voldoende drinken en mogelijk iets te eten mee.

 

Voor alle informatie, zie Voeks Rijnmond websiteActiviteiten > Nieuwe Initiatieven > E-bike Fietsen. Hier kun je je ook, met het aanmeldformulier aanmelden of klik opAanmelden.

 

Ik hoop jullie te zien op 29 mei. 

Gerard van den Berg, Initiatief leider

 

Route_5.jpeg